Hotellimatka Tallinnaan

Hotellimatka Tallinnaan on edullinen tapa nauttia virkistävästä minilomasta. Katso parhaat ja edullisimmat hotellipaketit Tallinnasta alla olevasta taulukosta!

Järjestäjä

Laivayhtiö

Kesto

Hinta

Varaa

Tallink

1 yö laivassa, 1-4 yötä hotellissa

Alk. 38€

Tallink

1 yö laivassa, 1-7 yötä hotellissa

Alk. 34€

Viking Line

1-3 yötä hotellissa

Alk. 44€

Tallink

1-8 yötä hotellissa

Alk. 35€

Tallink

1-2 yötä hotellissa

Alk. 56€

Tallinna – kaikille jotakin

Tallinna on suosittu lomakohde suomalaisten keskuudessa, eikä ihme. Nopea risteily avaa eteesi elämyksiä ja kauniin Tallinnan vanhan kaupungin. Voit käyttää Tallinnan hotellimatkan joko kierrellen nähtävyyksiä, kävellen kaupungilla tai ihan vaan oleskellen ja rentoutuen hotellihuoneessasi. Tallinnassa matkailu on edullista, joten voit pienellä panostuksella saada itsellesi tasokkaan hotellin.

Hotellimatka Tallinnaan, 1 yö

Yhden yön hotellimatka Tallinnaan on mukava miniloma, jossa ehtii tehdä kuitenkin yllättävän paljon. Yö hotellissa tuo matkaasi enemmän loman tunnelmaa, mutta pitää hinnan silti edullisena.

Hotellimatka Tallinnaan, 2 yötä

Kahden yön hotellimatka Tallinnaan on mainio tapa viettää viikonloppu ulkomailla. Viikonlopun aikana ehtii nähdä ja tehdä jo paljon, ja tämäkin loma onnistuu kätevästi vaikka et ottaisikaan lomaa töistä.

Hotellimatka Tallinnaan, 3-4 yötä

Hieman viikonloppulomaa pidempi pätkä, 3-4 yön hotellimatka Tallinnaan antaa mahdollisuudet tutustua kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin pintapuolta syvemmin. Tässä ajassa ehtii mm. käydä Tallinnan eläintarhassa, tutustua KGB-museoon, kiivetä Toompean näköalakukkulalle ja käydä ostoskeskuksissa shoppailemassa. Jos taas haluat ottaa mielummin vähän rennommin, voit vaikka viettää parikin päivää kylpylässä ja ehdit silti käytä katsomassa Tallinnan nähtävyyksiä!

1 yö laivassa, 1 yö Tallinnassa

Tallinnan matka onnistuu myös viettämällä yhden yön laivassa ja yhden yön hotellissa Tallinnassa. Tällaisella matkalla ensimmäinen yö vietetään laivassa ja toinen Tallinnassa. Tämä vaihtoehto on tietysti edullisempi kuin kaksi yötä Tallinnassa, ja pääset samalla kokemaan myös risteilyn hyvät puolet – kuten vaikkapa yökerhot. Samalla et heitä aikaasi ”hukkaan” laivamatkan takia, sillä seilaat Helsinki-Tallinna -välin kätevästi nukkuessasi. Laivan maihinnousu tehdään aamulla, ja pääset siis viettämään seuraavaa päivää Tallinnassa heti aamulla.

1 yö laivassa, 2 yötä Tallinnassa

Aivan kuten yllä mainittu matkavaihtoehto, myös tämä on kätevä tapa käyttää aikansa tehokkaasti ja säästää hotelliöiden hinnassa. Ensimmäinen yö vietetään laivassa, ja kaksi seuraavaa yötä valitsemassasi hotellissa. Näin ehdit viettää melkein kaksi kokonaista päivää Tallinnaan tutustuen.

1 yö laivassa, 3 yötä Tallinnassa

Kuten yllä olevat vaihtoehdot, mutta kolme yötä hotellissa Tallinnassa.

Minkä hotellimatkan valitsen?

Vaihtoehtoja hotellimatkalle Tallinnaan riittää, ja voikin olla vaikea valita se juuri itselle sopivin vaihtoehto. Onkin syytä miettiä ensimmäisenä tarkkaan, mitä matkaltaan oikein haluaa?

Jos suunnitelmissa on viikonloppumatka, on vaihtoehtoina siitä huolimatta monta. Haluatko viettää hotellissa kaksi yötä? Riittääkö yksi yö laivassa ja yksi yö hotellissa? Vai haluatko kenties päästä halvalla ja viettää vain yhden yön hotellissa? Kun olet saanut nämä asiat pohdittua, olet valmis varaamaan sinulle sopivimman hotellipaketin.

Reissun pituutta miettiessä on syytä ottaa huomioon se, mitä Tallinnassa haluaa tehdä. Tallinna on kohtuullisen pieni kaupunki – siellä on asukkaita noin 450 000. Tallinnassa tekemistä kuitenkin riittää; vanha kaupunki kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa, ja paikallisiin ravintoloihin ja kylpylöihin on syytä tutustua jos hakee reissultaan rentoutusta.