Risteily Tallinnaan

Haluatko päästä Helsingistä Tallinnaan (ja takaisin), ja haluat ostaa pelkän risteilyn? Olet tullut oikeaan paikkaan! Helsinki-Tallinna risteily on varsin edullinen matka, ja erittäin kätevä tapa päästä Itämeren toiselle puolelle. Monilla matkalaisilla ei ole tarvetta majoitukselle, ja tällöin fiksuin vaihtoehto onkin ostaa pelkkä risteily. Tallinna on kaiken lisäksi niin lyhyen risteilyn päässä Helsingistä, että siellä on helppo käydä reissussa jopa päiväseltään.

Helsinki-Tallinna risteily alkaen 5€ / hlö

Risteilyt Tallinnaan eivät ole hinnalla pilattuja – edullisimmillaan Helsinki-Tallinna -välin pääseekin matkustamaan vain viidellä eurolla! Pieni miniloma tallinnassa vaikkapa viikonloppuna tai vapaapäivänä on siis varsin edullinen tapa tuulettua arjen myllerryksestä. Samalla reissulla voi myös käväistä hakemassa hieman tuliaisia kotiin, jolloin matka onkin pelkkää säästöä.

Mitä haluat matkaltasi?

Risteilyjä löytyy monenlaisia eri matkalaisten mieltymyksiä varten. Risteilyvalikoimista löytyy mm. 22h risteilyjä (4 tuntia maissa) ja päiväristeilyjä (4-6 tuntia maissa).

Jos Tallinnanmatkasi päätarkoituksena on vain hakea edullisia kotiintuomisia, kannattaa tietenkin valita risteily, jossa maissa ollaan mahdollisimman lyhyt aika. Tähän tarkoitukseen paras vaihtoehto onkin siis 22h risteily, jossa maissa vietetään aikaa vain 4 tuntia. 22h risteilyllä et tuhlaa aikaasi epäoleellisiin asioihin, saat risteilyn edullisesti eikä majoitusasioista tarvitse murehtia.

Mukavalle minilomalle taas paras vaihtoehto on päiväristeily. Päiväristeily Tallinnaan on kätevä vaihtoehto silloin, kun haluat viettää yhden päivän Tallinnassa. Päiväristeilyissä maissa vietettävä aika on risteilystä riippuen 4-6 tuntia.

Muista nämä kun matkustat Tallinnaan!

Matkustaessasi Tallinnaan on hyvä muistaa muutama asia.

Matkustaessasi sinulla tulee olla mukana virallinen, voimassaoleva matkustusasiakirja, eli suomeksi Passi tai henkilökortti. Muistathan, että ajokortti EI ole virallinen matkustusasiakirja! Mikäli matkustaja ei pysty tarvittaessa todistamaan henkilöllisyyttään virallisella matkustusasiakirjalla, hänelle voidaan tuomita tästä sakkorangaistus.

Jos olet tuomassa Tallinnasta alkoholi- tai tupakkatuotteita, tutustu näiden tuotteiden tuontirajoituksiin ennen matkaasi. Tuontirajoitusten ylittäessä matkustajalle voidaan tarkistuksen kohdatessa määrätä ylimääräisiä maksuja.